dissabte, de maig 17, 2008

El poster final de Hellboy II té molt bona pinta

En un estiu tan carregat de super-herois i arqueòlegs, sembla difícil que el diable vermell de Guillermo del Toro es pugui emportar ni que sigui una mica de la recaptació, i més tenint en compte la proximitat del retorn del Senyor de la Nit, però des d'aquí li desitgem el millor.

Sobretot perquè és la pel·lícula que ens toca més d'aprop, amb la Montse Ribé i en David Martí tornant a col·laborar amb Del Toro després de l'Oscar de "El laberinto del fauno".

S'estrena entre nosaltres el 29 d'agost.

3 comentaris:

Uri ha dit...

Genial el poster de HellBoy, ara, em molaria demanarte, una coseta, que hi ha de la peli de Dragon Ball Z, he mirat cosetes i sembla adaptacio rollo Street Fighter de Jean-Claude Van Damme, ja ens entenem. Siuplau gurú del cine freak, ke en saps¿?

Unknown ha dit...

Molt xulo el poster, esperem que la pel·lícula estigui a l'alçada. De Bola de Drac jo no en vull saber res, he vist algunes imatges i tinc la moral per terra.

Anònim ha dit...

Tal com diu Fonamental, les primeres imatges són depriments. Han convertit en Goku en un adolescent americà d'institut, i el follet tortuga és en Chow Yun Fat (Tigre y Dragón). Molt haurien de canviar les coses perquè no sigui un trunyo de l'alçada d'un campanar.