diumenge, de març 30, 2008

Spielberg i Jackson ja tenen el seu Tintin

Fa pocs dies s'ha anunciat l'actor escollit per "interpretar" el mític Tintin en una sèrie de tres pel·lícules que estan desenvolupant Steven Spielberg i Peter Jackson.

I dic "interpretar", perquè a l'igual que Robert Zemeckis va fer a Beowulf, es tractarà d'un projecte d'animació amb el sistema de performance-capture, pel que podrien haver agafat en Danny De Vito i canviar el resultat com volguessin.


La qüestió és que pel paper de capità Haddock tindrem l'home rera Gollum i King Kong, el ja mític per mèrits propis Andy Serkis, amic de Jackson i a qui no acostumem a veure en carn i ossos. I per fet de Tintin, el nen repelent de Love Actually o La última Legion, Thomas Sangster, que a dia d'avui ja té 17 anys, no com a la foto que us poso a continuació.

Però com us deia, la cara que faci aquest xaval no té més importància, veient el que la tècnica digital pot fer amb un paio com Ray Winstone a Beowulf, que semblava un Brad Pitt de segona quan en realitat és més un senyor gran que fa anys que no trepitja un gimnàs.
En tot cas, el projecte d'aquestes tres pel·lícules sobre Tintín estan encara en fase de pre-producció. Només se'n sap que es basaran en els àlbums del Secret de l'Unicorn i el Tresor de Rackham el Roig.
Esperem poder-vos dir ben aviat qui farà de Milú. La Drew Barrymore, potser?

divendres, de març 28, 2008

El poc-creïble Hulk

Potser vaig ser l'únic que m'ho vaig passar bé veient Hulk?
La gent es queixa de que era lenta, massa reflexiva, que el protagonista trigava massa a transformar-se...
Mireu-vos bé el trailer de la nova versió, dirigida per Louis Leterrier (Transporter 1 & 2 entre d'altres perles). Encara que males llengües diuen que l'actor Edward Norton ha estat qui ha pres gairebé totes les decisions i ha fet la feina, deixant el pobre Leterrier al marge.

Us dóna bones vibracions? Creieu que els efectes especials estan a l'alçada? A mi em sembla que a aquest Hulk li falten unes quantes setmanes de tunning, treure-li unes quantes venes del cos... vaja que em sembla molt poc creïble, o com a mínim, molt menys creible que el de la peli anterior. (Per poc creïble que pugui ser un personatge així, amb aquests famosos pantalons elàstics)

divendres, de març 21, 2008

Benicio del Toro no fa bona cara...

I per un cop no és per culpa de les bosses que té sota els ulls (i que algunes troben molt sexy), sinó per obra i gràcia del mestre del maquillatge Rick Baker, que l'ha transformat en un home llop molt convincent per al remake del clàssic del 1941, The Wolf-man.


La nova versió, també anomenada The Wolf-man, serà dirigida pel sempre eficient Joe Johnston (Jurassic Park III, Mi gran amigo Joe...) i s'estrenarà el febrer de l'any que ve.




dijous, de març 20, 2008

Primeres fotos promocionals de "Watchmen"

Cinc fotografies per començar a ensalivar...



Veiem quina pinta faran "El comediante", "Nite Owl", "Ozymandias", "Rorschach" i "Silk Spectre"...


Podeu veure les fotos amb més resolució fent clic sobre cada una.


Aconseguirà Zack Snyder traslladar tota la intensitat del còmic d'Alan Moore i Dave Gibbons a la pantalla? Podrà per fi Alan Moore estar content amb l'adaptació d'un còmic seu?

Per saber-ho, encara haurem d'esperar fins el 9 de març... de l'any 2009!!!!

Algunes coses canvien... i d'altres no!

Amb aquesta bonica frase que condensa tota la filosofia dels germans Wachowski a "Matrix Reloaded" us donem la benvinguda a la versió 2.0 del nostre bloc sobre cinema friki, de terror i del que faci falta.

Podeu accedir als nostres posts anteriors a http://cinemafriki.bloc.cat.