diumenge, de març 30, 2008

Spielberg i Jackson ja tenen el seu Tintin

Fa pocs dies s'ha anunciat l'actor escollit per "interpretar" el mític Tintin en una sèrie de tres pel·lícules que estan desenvolupant Steven Spielberg i Peter Jackson.

I dic "interpretar", perquè a l'igual que Robert Zemeckis va fer a Beowulf, es tractarà d'un projecte d'animació amb el sistema de performance-capture, pel que podrien haver agafat en Danny De Vito i canviar el resultat com volguessin.


La qüestió és que pel paper de capità Haddock tindrem l'home rera Gollum i King Kong, el ja mític per mèrits propis Andy Serkis, amic de Jackson i a qui no acostumem a veure en carn i ossos. I per fet de Tintin, el nen repelent de Love Actually o La última Legion, Thomas Sangster, que a dia d'avui ja té 17 anys, no com a la foto que us poso a continuació.

Però com us deia, la cara que faci aquest xaval no té més importància, veient el que la tècnica digital pot fer amb un paio com Ray Winstone a Beowulf, que semblava un Brad Pitt de segona quan en realitat és més un senyor gran que fa anys que no trepitja un gimnàs.
En tot cas, el projecte d'aquestes tres pel·lícules sobre Tintín estan encara en fase de pre-producció. Només se'n sap que es basaran en els àlbums del Secret de l'Unicorn i el Tresor de Rackham el Roig.
Esperem poder-vos dir ben aviat qui farà de Milú. La Drew Barrymore, potser?