dissabte, d’octubre 11, 2008

Tot aquell que aixequi el martell, si és digne, posseirà el poder de... Kenneth Branagh?

Encara no està confirmat, però el nom que més sona per dirigir l'adaptació al cinema de "Thor", el superheroi de la Marvel, podria ser Kenneth Branagh.
Branagh és una elecció arriscada, ja que és més conegut per les seves adaptacions de Shakespeare que per rodar escenes d'acció.
Potser els de Marvel han après la lliçó després de confiar el seu juguet de més de 150 milions de dolars a un paio francès que fa pelis d'acció cutres (parlo de Louis Leterrier i el seu Hulk més aviat fluixet) i veure que al final va ser Edward Norton qui va acabar decidint com es feia la pel·lícula.
En canvi, en el cas d'Iron Man, van agafar un director solvent, amb respecte pel material, i van obtenir una bomba. Faltarà veure si finalment és Branagh qui agafa el projecte i si tindrem un Thor amb aires de Hamlet...

dilluns, d’octubre 06, 2008

Primers dos minuts de Max Payne

Un dels millors jocs per PC dels darrers anys i una pel·lícula que com a mínim sembla que ha sabut capturar el look. Caldrà veure si el guió està a l'alçada. I si en Mark Wahlberg està una mica més expressiu del que és habitual en ell...




El dia 17 d'octubre sortim de dubtes!
link extret del blog soypelopo